Het verzorgen van bruiloften doen wij in De Lindehoeve al jarenlang met erg veel plezier en naar volle tevredenheid van onze gasten. Wij mogen stellen dat we een erg goede naam hebben opgebouwd op dit gebied.
 
In ons bedrijf is, op het gebied van trouwen, bijna alles mogelijk. Van huwelijksvoltrekking, wij zijn officiële trouwlocatie, tot een geweldig feest, waarbij wij ook de muziek kunnen verzorgen.
En natuurlijk hebben wij ook alles in huis voor een heerlijk bruiloftsdiner.
 
Het organiseren van een bruiloft  vergt dit een goede voorbereiding. Samen met u wordt de dagindeling doorgenomen en wordt een tijdsplanning opgesteld, zodat de dag precies verloopt zoals u zich dat heeft voorgesteld.
 
Op de dag dat u uw bruiloft viert, zijn er geen andere activiteiten in ons bedrijf. Op deze wijze kunnen wij ons volledig richten op het goed verlopen van uw feest.
 
Voor wat betreft de huwelijksvoltrekking beschikken wij over een intieme ruimte, waar de ceremonie kan plaatsvinden. Uiteraard zorgen wij voor een passende aankleding en de bloemen. Deze zaal beschikt over een geluidsinstallatie, zodat wij de muziek die u heeft uitgekozen voor de ceremonie ten gehore kunnen brengen. Aan het gebruik van de ruimte en de aankleding hiervan zijn geen kosten verbonden als de gehele bruiloft hier gevierd wordt.
 
Diners presenteren wij in buffetvorm. Op onze website kunt u een aantal voorbeelden hiervan zien. Maar ook hier geldt dat wij in feite aan al uw wensen op dit gebied tegemoet kunnen komen.
 
Wij hebben een standaard arrangement voor het avondfeest, maar hierop zijn natuurlijk aanvullingen mogelijk.
 
Graag willen wij u adviseren om eens op onze website te kijken
U vindt daar een aantal voorbeelden van arrangementen en de bijbehorende prijzen. Maar nogmaals, alles kan aangepast worden op uw wensen.
 
Wij hopen dat deze informatie voor u voldoende is mocht u meer willen weten dan kunt u altijd bellen om een afspraak te maken. of en mail sturen   info@delindehoeve.net